Vzpomínky srdce
Není den kdy nevidím fotku Tvou
není čas kdy necítím lásku svou
také jako voda co plyne
i naše láska jednou zhyne
už nejsme děti male
co si jen hrajou stále
tak lásko neodcházej mi dál
toho jsem se celou dobu bál
Přečteno 431x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka, Druza
Komentáře (1)
Komentujících (1)