Prosím, nedělej mi to! Netrap se! Nabídnul jsem Ti kdykoliv pomocnou ruku, když budeš v úzkých a to platí pořád! A budu Tě zvedat, dokud nenapíšeš něco hezčího.
23.10.2005 13:14:00 | Cry
Přesně tohle jsem rok prožívala. A teď odcházím. Snad už naposled, protože já jsem se v tom člověku ztratila, místo abych se v něm našla!
22.10.2005 19:26:00 | Keilanne