Blesk
Anotace: Láska naplní naše srdce zlomí ho a poté zlomené,nová láska vyléčí!!!
To co přinesla náhlá jarní bouřka z čisté oblohy,byl blesk nabitý neuvěřitelnou silou,jenž vnikla do mého srdce,aniž by mě varovala.Zárovenˇs bolestí,mi dovoleno bylo,poznat lásku,která do tohoto obyčejného světa nepatří.
Komentáře (0)