Říkej mi...
Anotace: Řekls mi"andílku" a "lásko" a ...
hlaď mě a líbej
a čechrej mi peří
říkej mi "andílku"
dnes Ti vše věřím
stulím se v klubíčku
škrábej mi záda
říkej mi "miláčku"
já to mám ráda
prsty a dlaně
spolu jsme
propletli
které jsou moje
už ani nevím...
celou mě
popletly...
Přečteno 524x
Tipy 27
Poslední tipující: Pevya, Elisha, Marfuša, Kapka, Fighting Dreamer, Holis, NikitaNikaT., excited, el viento, strašidýlko-střapatý, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)