*S*M*U*T*E*K*

*S*M*U*T*E*K*

Anotace: Asi smutek ze samoty a touha po klukovi kt. nemůžu mít

Sedím sama na lavičce,
vzpomínám tu tiše,
slzy stékaj po tvářičce,
hlavou klesnu níže,

vzlykám a jsem jen sama,
vzpomínky mě ubíjí,
nepřipadám ji jak mladá dáma,
žal mě skoro zabíjí,

já tě přeci nechci ztratit,
ze života dát tě pryč,
svědomí mě bude trápit,
jak jen souží ten marný CHTÍČ:´(
Autor Gamy, 22.10.2005
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí