láska bolívá,taky jsem si to prožil a nevěděl co mám dělat aby jsme na ni byli dva a ona přestala bolet a začala bejt krásná. věřím že se ti to povede a všechno dopadne dobře a zbyde jen dobrá básnička na kterou zapomeneš pro samý štěstí. držim palce.
22.10.2005 15:37:00 | kulishak
Ničeho se neboj, láska někdy bolí, ale také krásně uzdravuje ... =)) Krásné vystihnutí citů ... =))
22.10.2005 10:51:00 | LitaciLee