Odpuštění
Anotace: najít cestu musím
Odhalená tvář,
nechtěná bolest
a samota skrytá před sluncem.
modré nebe, červánky ranní,
co je láska, něžné spaní,
modré nebe všude tam,
kam za Tebou pospíchám.
Utíkám tam, kde slunce zapadá,
daleko sám pro odpuštění,
mé srdce čest odkládá,
hledám tam, kde nic není.
Přečteno 463x
Tipy 20
Poslední tipující: Nút, kávajezpět, Holis, Aliklat, NikitaNikaT., Meriel, padající do neznáma, Lenni, Anne Leyyd, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)