S tebou
Anotace: S tebou být je jako droga. Chvíli extáze, chvíli to apsťák bodá
Chvilky s tebou
Jsou jako droga
5 vteřin extáze
a pak to už jen bodá
Večery s tebou
Krásně utíkají
Pak přichází den
A já se bojím
Vztahy s tebou
jsou jak droga
Cloumá se mnou chuť
Cloumá se mnou zloba
Setkání s tebou
Jak v pich do žíly
Utíkám, utíkám
A nejsem v cíli
Rozloučení s tebou
Je jak ukončit závislost
Žíly, žiletka, krev
Nešťastný konec
mám dost
Komentáře (0)