prostě já
Když zavřu oči své
do duše mé se ponořím
cítím takové mrazení nejisté
o tom já hovořím
Je to jak nemoc
bez pomoci boha
taková bezmoc
cesta divná, klikatá , strohá.
Jako bych nemohl
najít kus štěstí
když na to pomyslím
jak kdybych uhozen byl pěstí
Krásu jsem nepobral
a mozek vše není
hlavně pro dnešní holky
co krásy si cení
Chodí s klukama
co jen na povrch jsou krásní
a pro nás ostatní
zbývá psaní básní
Komentáře (2)
Komentujících (2)