Na dobrou noc...
Na nebi jsou hvězdičky a vládne noc
a já smutním a víš proč?
Chci Tě vedle sebe, hrozně moc!!
Chtěla bych Ti říct jak moc Tě miluji...
Jak moc chci být jen s Tebou a povídat si..
Chci cítit Tvé obětí a Tvou vůni...
Vidět Tvůj úsměv a nádherné oči...
Miluji Tě ... Dobrou noc
Přečteno 666x
Tipy 1
Poslední tipující: PetAnderson
Komentáře (0)