lepím si tě na kůži
Anotace: jetu bez ní najednou tak prázdno a to je pryč jen na víkend. Evě
lepím si tě na kůži
jak náplast s nikotinem
abych nějak přečkal
ty chvíle bez tebe
vlízáš mi mezi póry
otvíráš žíly
projíždíš se mnou
na volnou vstupenku
sladkou chuť z tebe cejtim
v každym svym kupé
a všudy kudy projedeš
natíráš mi všechny vzpomínky
trochou svýho potu
přelepuješ je jak lepič plakátů
jen svou fotkou
na každym rohu , na každej sloup
kolem kterejch denně chodim
Komentáře (2)
Komentujících (2)