Tanec se smrtí
Svádí mě pohledem,
vzyvá do tance.
Čarovným pohybem,
v pulnoční válce...
Ve válce nad písní,
s kterou tak splívá...
Krojky mé křísí,
dáva mě křídla...
Až temná balada,
v smutečním chorálu.
Polibek vyžádá
v písni všech králu...
Pohled na anděla,
promění zař...
Že hvězda večera
je smrti tvář...
Přečteno 377x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)