Můj život
Anotace: volně navázáno na předchozí dílko...
Už nemám pohledy divoké šelmy,
umí mě zkrotit Tvůj úsměv kouzelný,
při prvním útoku nesekám drápky,
tvůj klidný hlas mě zažene zpátky.
Mívám svá období hádek a projevů,
chytne mě depka a není mi do zpěvu.
Snažíš se vykouzlit úsměv na mé tváři
a nebo otočíš listy v kalendáři.
Často v mých představách prolétám vesmírem,
ty čekáš na zemi, nebloudíš bez cíle.
Vznáším se v oblacích, svačím s neviňátky,
chceš-li mě mít doma, přitáhneš mě zpátky.
Ve světě fantazie velmi často létám,
tvůj život je jenom čistá realita.
Necháš mě snít a úsměvy nešetříš,
někdy mi přineseš kytičku pro štěstí.
Přečteno 406x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, Bíša, NikitaNikaT., Sýkorka07, Laivindia, Kapka, excited, padající do neznáma, labuť, Tacca, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)