Ochránce
Anotace: Když mi je nejhůř
Nazýváš mě svojí kráskou,
zahrnuješ mě velkou láskou.
Na nic si nikdy nehraješ,
vždycky se na mě něžně usměješ.
Při každém bolu zlatíčko,
pohladíš moje srdíčko.
nenecháš mě nikdy se bát,
vždy se musím s Tebou smát.
Směju se s tebou ráda,
pak všechno lehce zvládám.
Na moji bolest a žal,
věrným ochráncem ses stal.
Děkuji za Tě,muži můj.
Už navždy jenom u mě stůj.
Přečteno 484x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, Kars, Kozoroh 1, Kallkaa, Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Lilly Lightová
Komentáře (5)
Komentujících (5)