už nechci_nic
Anotace: ani nevím proč :-(
Řekl jsi: "Odejdi!" a já nevěřícně šla,
sedla jsem si na postel a brečela,
naše láska pro mě byla tak skutečná
a všechny činy a slova jsou ted zbytečná.
Už ne, nebudu doufat, že se stane zázrak,
že vše bude jako dřív, z ničeho nic, jen tak,
nechci o tobě už nikdy slyšet,
nechci tě už ani náhodou vidět.
Nejsi pro mě nic
a nechci od tebe víc.
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: jesterka, Nút, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (3)
Komentujících (3)