Nahá II.
Anotace: ..................
Nahá jsi
před
tím smutným
malířem barev
pocitů tvého srdce
nahá jsi
na pohovce
oči tvé
sledují
tahy tužkou
která tančí
nahá jsi
v mém snu
má lásko
když jsem nalezl
mezi knihami
tvůj starý dopis
když láska mezi námi hřála
oheň v zimě
fénixe ve smrti
připomínala.
Přečteno 476x
Tipy 33
Poslední tipující: Holis, Lenullinka, lucajda89, Bíša, NikitaNikaT., Jana M., labuť, Ještě dítě, Mbonita, Princezna.Smutněnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)