Dát vše
Chci Ti dát vše co máš ráda
budu Ti třeba masírovat záda
pokud si to budeš přát.
V tomto Ti já nechci lhát.
Když noc na den tiše padá
ty sladké sny co máš tak ráda
chtěl bych Ti já přát
vždyť tebe já mám nejvíc rád.
Jak sochař svou sochu otesává
a malíř maluje svůj akt
tak já tklivou báseň psávám
to není lež, ale to je fakt.
Přečteno 661x
Tipy 24
Poslední tipující: mkinka, Prokešová, střelkyně1, WAYWARD, devcatko z jetele, Holis, jita.1965, Lenni, Indigo, NikitaNikaT., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)