Anotace: Čím to, že člověk po lásce bývá tak často žízniv? ...ačkoli se ještě nenapil, nejedná přec nikdy střízliv.
Vaše básně jsou takové, řekla bych, umělecké. Když je čtu, zdá se mi, jako bych listovala nějakou knihou.
25.04.2009 13:38:00 | Zelená okurka
Kdybych byl profík, nepíšu na sucho, no to dá rozum.
...když básně, tak jedině krásně, protože dásně už
jsem použil (Báseň nebo žvýkačka tuším to bylo).
24.04.2009 22:41:00 | ota.pé
ST!
dolij si víno,
ať nepíšeš na sucho,
snad další dílo,
potěší mé ucho /oko se nerýmuje :-))
24.04.2009 08:37:00 | nejsembásník
Prosím, už NE rým krásně - básně. No ale vlastně proč ne, vždyť jsme amatéři...
24.04.2009 08:29:00 | 6thSun