Tome, jejdanánku, to ne!! A takto veřejně!!! Že jsi ostudně nestoudné perverzní čuně je samozřejmě pradávno modře zřejmé - leč koprofilie!!? To i zvrácená Týna znechucena odvrátila zrak od písmenek Tvých!
24.05.2009 05:55:00 | Judita
...záliby máme stejné, podobné zřejmě i pohyby...akorát ten chlast mě donutil abych s ním už přestal kamarádit.
Motorku mám jen takovou malou, policajtům neujedu...Tvoje báseň mi vyhovuje, takže tipuji.
24.04.2009 13:25:00 | Mario de Janiero