Pocitovka
Anotace: hezká chvilka...
Na prst mi navlékáš prstýnek z rosy,
na šíji šimrají jemně Tvé vousy,
na krku zůstalo znamínko lásky,
dneska jsi vyhrál všechny své sázky.
Dlaněmi objíždíš obě mé půlky,
na zádech hledáš mi po křídlech důlky.
Spadla jsi z nebe, tak kde máš ty křídla?
Radši Tě přikryju, abys nenastydla…
Přečteno 481x
Tipy 40
Poslední tipující: Bamap, Kozoroh 1, Holis, Kapka rosy, NikitaNikaT., enigman, Juraj Hrom, Bíša, tooc, ziriant, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)