MILÁČEK MÁ HÁČEK
Anotace: ...tak trochu o malování.
***
Má vlastní žena sedí
na vysoké židli...maluje
obrázek Panenky Marie
koukám se ji na zadek
jako svatý obrázek
kdy asi domaluje
mé tělo ji potřebuje
netvářím se svatě
ani moc rohatě
myšlenky jsou v hříchu
chtěl bych její pýchu
Pokořit
Začnu se ji dvořit
až přestane tvořit
do té doby proklatě
pouklízím na chatě
snad si toho všimne
na stůl květy...vím ne
číše prázdné nachystám
bílé do ledničky dám
už skončila přichází
jen mě lehce zamrazí
“Někdo příjde miláčku?“
***
Přečteno 419x
Tipy 61
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Tanzania, dream in emptiness, Stoneman, Holis, lucajda89, Kapka rosy, poustevník Jirka, spare, enigman, ...
Komentáře (17)
Komentujících (16)