pravda či sen
Anotace: je to tak, kdo vlastně jsem??
je zvláštní jak všichni se mnou soucítí?
kdopak asi ví, kdo jsem?
proč mi jedna píše, on tě miluje
a proč druhá zase,
mohla jsem tě ušetřit bollesti?
jsem snad blázen, nechápu
za koho mě vlastně máte
tak se mějte pěkně, ač pravda či sen
milovala jsem
Přečteno 346x
Tipy 13
Poslední tipující: Meriel., René Vulkán, Rbb, NikitaNikaT., Bíša, Mbonita, Lenni, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, 6thSun
Komentáře (4)
Komentujících (3)