I já...
Anotace: Ty mě brutálně zabíjíš....Marpo
Viděla jsem v tvých očích,
strach z prohry...
A lásku,
co ulpěla na řase...
Víš, já...
taky mám strach...
Že něco pokazím,
nebo, že zase uteču...
Miluj,
a často budeš zrazen...
Věř,
a oni tě pošlou ke dnu...
Panická hrůza,
asi z lásky....
Potřebuju prášky na spaní,
abych zaspala, kdykoli se budeš dívat...
A přesto,
CHCi...
Být s tebou,
i když mě rozdrtíš slovy...
Můžeš mi zlomit nohy,
zalepit ústa...
A přesto,
navždy tě budu milovat...
Přečteno 394x
Tipy 7
Poslední tipující: Oťas, kikis, Albertinka, Lota, Lenni
Komentáře (3)
Komentujících (3)