5.
Zpoza mlhy
jeřáb vypadá jako chrám,
zbabělci z Orientu uzavřeli krám
a mnohonožka zkouší první šplhy
kolik mám do oběda,
kolik mám do oběda
minut a kolik jich tobě dám?
Zevnitř sklenky
odešel jsi kdoví kam,
ať už jsi kde jsi, já tam vyšplhám,
rozbiju ze skla schránu na myšlenky
a tímhle bílým střepem,
a tímhle bílým střepem
oslním tě jak světlometem...
...
Přečteno 379x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Duhová, Mario de Janiero, kikis, enigman, ziriant
Komentáře (2)
Komentujících (2)