3 lehké variace na téma LÁSKA
Láska je krásná
ikdyž někdy bolí
a prolévá oči
mokrou solí
.......................................................
Láska je něžný cit
který nám dává sílu žít
.......................................................
Láska prostě kouzlit umí
jejímu kouzlu
každý snadno porozumí
.......................................................
Přečteno 337x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, René Vulkán, NikitaNikaT., enigman, Mbonita, Zasr. romantik, mamina, Romana Šamanka Ladyloba, voedor
Komentáře (5)
Komentujících (5)