Sonet z knihy
Anotace: jako bychom byli v knize napsani
Sbírka:
Sonety lásky
Sonet z knihy
Čteš mi mezi řádky,
dokážeš si mě představit,
umíš se ohlédnout zpátky,
chceš se mnou dlouhý čas strávit.
Jsem tvá kniha plná myšlenek,
plna citu a něžných vět,
vždy jsme jeden pro druhého lék,
jsme pro tebe celý svět.
Znáš mě jako lyrickou sloku,
připadá mi to jako sto roků,
a přesto chci s tebou být i dál.
Jsem nudná, krutá i milující
a ty trpělivý čtenář nade mnou bdící,
aby ses stále do mých očí díval.
Komentáře (0)