Sonet ze skály

Sonet ze skály

Anotace: :)

Sbírka: Sonety lásky

Sonet ze skály

Jaká hloubka pohltila nás,
jaká síla skrývá se,
už nás pohlcuje zas a zas
a neodejde zdá se.

Nás nepokoří ani magie,
budeme spolu nadále stát.
Zlo nám nikdo do žil nevlije
a ničeho se nemusíme bát.

Stojíš pevně u mých základů,
není těžké objasnit tuto záhadu.
Silné pouto máme.

Opírám se o tvou pevnost,
nedělí nás žádný most,
nýbrž láska nás drží a neláme.
Autor Juřinka, 25.04.2009
Přečteno 535x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka rosy, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jasnej ST

25.04.2009 23:51:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí