Zmatek
Pálí
zmatek
v bolesti uzavřená
smích mrtvých duší
ne každému sluší
dotknout se ohně a spálit se zcela
než jsem do něj vstoupila,
byla jusem už skoro celá
a odejít spálená
zmatená a zraněná
duše jako poklad v ohře
utopená
samé moře
oceán a pustá stráň
osude můj
dál mne chraň
střež mne duševní bolesti
a ukaž schody ke štěstí
chci spadnout
spadnout dolů z nebe
a nelétat kolem Tebe
jako anděl
co srdce Ti vzal
jako ďábel, co o Tebe stál..
Milovat
ale nenechat být
nezkoušet přežívat..
zkoušet žít..
Přečteno 335x
Tipy 6
Poslední tipující: enigman, JAZBY, Bíša, padající do neznáma
Komentáře (1)
Komentujících (1)