V dešti
Tak jako ve sprše
cítíš se v dešti
když stékaj Ti po břiše
ty kapky neřesti
Mé horké polibky
jak ledový oceán
tříští se o tělo
jak padající porcelán
Tak jako blesk
projde Ti tělem
ta horká vášeň
krocená ledem
...který máš v očích...
Dvě ledové kry
plující na slzách
že z touhy hořící
zůstal jen prach
Jen popel šedavý
jež vítr rozfoukal -
jen kroupy vzpomínek
jak jsem Tě miloval...
Přečteno 407x
Tipy 14
Poslední tipující: Isquieasuus, Lota, Holis, AndyKo, NikitaNikaT., padající do neznáma, Mbonita, strašidýlko-střapatý, Lité
Komentáře (3)
Komentujících (3)