Anotace: Tybaltův pád a Romeovo vyhnanství (Letní slavnosti 18.7.2004 )
Je to tak dobré, až se mi to zda "kradené":) - to byl pokus o humor. Fakt se mi moc líbí - jako klasika.)
23.10.2005 21:08:00 | Zdeňka
Básníku můj (ne)obyčejný...krásné..začal o nich shakespeare (i když se říká, že to byl podvrh) a pokračuje spousta dalších..ale ty si to vystihl krásně:)
23.10.2005 14:30:00 | makretka