Anotace: Mít...
Krásné - Natálko, takže máme moc práce, protože jsme takoví jací jsme se narodili, ale pomáhat můžeme i tak:)
23.10.2005 21:05:00 | Zdeňka
Krásné - Natálko, takže máme moc práce, protože jsme takoví jací jsme se narodili, ale pomáhat můžeme i tak:)
23.10.2005 21:04:00 | Zdeňka
Být tím vším
bylo by nám asi líp..
a být Manon z Arasu
to by už nebylo naše zemřít pro krásu:)
23.10.2005 14:28:00 | makretka
Čauky Natálko ;)! Krásné!! Bral bych Tě za bohyni lásky namísto Venuše - ta na tom šetří, jak může (jako naše vláda). Jo, a díkes za komentář - beru si k srdci. Příště se pokusím Ti maximálně vyhovět ;-DD! Pa a sluníčkovou náladu...
23.10.2005 12:46:00 | bába čurchlastka a inkontinenční ucháč
Zajímavá, včetně poslední věty :) Jen bych tu moc nevázal na provázek ...
23.10.2005 09:28:00 | Obyčejný básník