Slané slzy
Anotace: Není pět nebo šest divů světa,ale jen jeden a tím je......LÁSKA!!!!!
Slané slzy, teď tečou mi po tváři, putovat za láskou, se mi moc nedaří. Snad potkal jsi tu pravou,stala se Ti sluncem, vzduchem a pravidelnou stravou. Teď za slunečního světla, tělo mé zebe, propadám panice a černá mi nebe. Ukaž se na chvilku, vždyť já miluji jen Tebe!
Přečteno 374x
Tipy 2
Poslední tipující: Caracol, Hloupá Květinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)