ŘÍKANKA
***
Až lehne večer ke spánku
uzavře tvé oči
povím ti malou říkanku
co se mi v hlavě točí
za víčky zavřený
realitou živých snů
obrázek citů tvořený
problesky hormonů
na ódu nemám vlohy
budu jen milovat
cestou do nepohody
říkanku ti povídat
spíš sladce moje milá
sny hezké nech si zdát
teď ses pěkně tetelila
chci své oči vydívat
zatáhnu jen závěs noci
na tvá víčka znavená
nenechám je bez pomoci
vždyť jsi přece žena má
vyspala ses do růžova
všechny hrůzy zahnala
teď jsi celá jako nová
voňavá jak za mala
objímáš mne svými hnáty
jako pavouk kořist svou
vysáváš si kousek lásky
z mého těla touhou dvou
je čas vstávat život čeká
uvařím ti snídani
moje láska ještě vřelá
nesu ti ji na dlani
***
Přečteno 609x
Tipy 69
Poslední tipující: Pája Black, PIPSQUEAK, Holis, Milásek, Juraj Hrom, 5thelement, dream in emptiness, Lady L, NikitaNikaT., Alasea, ...
Komentáře (19)
Komentujících (19)