S pocitem viny...
Anotace: Ani nevím, co k tomu říct...
S pocitem viny
se tě naposledy zeptám
jestli je ti už fajn
a zda tě nebolí
ranní vstávání
když vidíš
prázdný místo
vedle sebe
Jak tě zebou záda
beze mě
a prstoklady
ti doznívaj
dnes žádný
krok sun krok
nebude
Ještě mě slyšíš
ve svý koupelně?
Je tam pořád
cítit můj šampón?
Ještě tě rozčilují
moje vlasy
ve vaně?
S pocitem viny
budu usínat
bez tebe
a bude mi jedno
že tě to mrzí
Ona tě utěší, ne?
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: jesterka, Bíša, Kapka, kikis, Emira
Komentáře (2)
Komentujících (2)