Ona teď spí ...
Na chvíli zůstaň v nočním tichu, svět šel spát,
zeptej se hvězd, zda smíš svá přání zašeptat
Tam nad krajinou libou, do daleka,
ať nesou se Tvá slova k té, co na ně čeká
V blankytu očí, v očích Tvého jasu
teď duše její hledá svoji spásu
a srdce ledové, kde krunýř kdysi byl
milým svým úsměvem Tys´ dávno odzbrojil
Ona teď spí ... tak skloň se k její tváři
a letmým polibkem dotkni se čela na polštáři
Ona teď sní ... jen tiše nech ji spát,
usedni k ní a zašeptej, že máš ji rád
než příběh počatý Vám půlnoc dovypráví,
nadejde den a slunce jas Vás dávných smutků zbaví ...
Přečteno 461x
Tipy 46
Poslední tipující: střelkyně1, BARBYE, zlomeny srdce, NikitaNikaT., vodnař, poustevník Jirka, Churry, Štěpina G, děda cestovatel, Jenda P., ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)