Poranění z noci kouzel
V šedavém sametu
panelových lesů,
do cárů krajek oděnou
spatřil jsem dívku morovou.
Po noci kouzel
Ponurými tóny
uvězněn ve víru studánek.
Teď v úprku ze stínů
za větru vzdychání,
konečně vím,
jak chutná krev
z rány šípu Amorova.
Přečteno 332x
Tipy 13
Poslední tipující: Markéta G., Házté, kikis, Temnarka, destovecka, Jana M., Mbonita, Terčisko, labuť, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)