ST! moc hezké a myšlenkové, snad mezi řádky, dalo by se procházet, ale zvávěr všecko vyzdradil...
29.04.2009 15:17:00 | NikitaNikaT.
Hezky vzdálené rýmy. Vždycky mě tam trklo slovo např. "dál" a už jsem hledal, kde bude mít bratříčka...a furt nic, až jsem si řek, asi nikde a najednou...rozdmýchal...
27.04.2009 18:43:00 | René Vulkán