Nespavost
dnes jako noční host
navštívila mne nespavost
dřív jsme se neznaly
vídala jsem ji zpovzdálí
jak navštěvuje jiné
dnes jsme si ruce podaly
tak ji tedy vítám
noční kávu vařím
pokládám otázky
odpovědi mařím
hostím jak je třeba...
pak se mne zeptala
zda srdce má dost chleba
a zda má dost soli
a proč tolik bolí
když vlastně
vůbec
o nic
nejde
.....
Přečteno 394x
Tipy 37
Poslední tipující: Gabrielle, Marfuša, 5thelement, Holis, Zasr. romantik, Házté, lampicka, Fiktivně, Lota, Stoneman, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)