Anotace: jen tok myšlenek...
libi se mi to, s rytmem si tez pokrocila,ale i presto ti sem tam uletela slabika, dve.. neva.. ono se to vypiluje, ja ti verim..:)
28.04.2009 18:00:00 | saddova
ST! moc povedené, pěkné... zdá se, že víš a umíš o čem psát... tak doufám, že to bude brzy realita.
27.04.2009 15:22:00 | NikitaNikaT.