Přichází v noci
Anotace: Báseň o temné stránce noci a její zlé moci.
když slunce večer umírá,
a černá tma sílu přebírá,
když paprsky světla uhasnou,
a s nocí sny a můry povstanou,
pak zavřou se oči a příjde ten děš,
co srdce mi ničí,a duši mi svírá,
každá kapka naděje s ním umírá.
Kdy ožije den?
kdy zkončí ten sen?
V úsvit ranní doufám,
a na černý závoj se koukám.
Konečně slunce,!
Spálí tu hrůzu co srdce mi rve,
v noci však zase. bude mi ZLE!
Komentáře (1)
Komentujících (1)