Vyznání
Anotace: To jsem psala někdy před 2 lety
Až budeš líbat dívku,
která mé místo zaujala,
vzpomeň si i na tu,
která Tě milovala.
Moje srdce patří Tobě,
Tvoje srdce nevím,
stále čekám na tu chvíli,
kdy se toto dovím.
Milovat neznamená jen mít rád,
milovat je lásku a pravdu znát.
Byl jsi mi kamarádem,
teď jsi mi víc,
doufám, že pochopíš,
co tím chci říct.
Chci zas vidět Tebe
a hladit Tvůj vlas.
Tvé oči jsou mi nebem
a srdce jejich hlas.
Přečteno 425x
Tipy 3
Poslední tipující: děda cestovatel, WAYWARD
Komentáře (0)