Ani jeden film jsem neviděla, neunamená však, že by ch se na ně ráda nepodívala, určitě jsi to myslel dobře, ale ač jsem četla několikrát, nějak mi v té básni něco drhne....ty Tvé ostatní lehce plynou, ale tahle trochu škobrtá - nevím proč, možná je to tím, žes chtěl vyjádřit moc věcí najednou a ony se nějak vzpříčily - možná je to jen má mýlka, nejsem žádný odborník, takže dnes netipuji, možná, že zítra dám tip a budu se divit tomu, co jsem dnes napsala. Zdravím.
24.06.2009 15:10:00 | Harr