Ticho
Anotace: zklamání, aneb přirozeny průběh vztahů
Na kameni u potoka bledá dívka sedí.
Skelnýma očima na hvězdy hledí.
Tichý zpěv její...krajinou se nese,
jen spící růže v poryvu větru hne se.
Přesmutná píseň její srdce tíží.
On se na ni podívá a v očích naději ji shlíží.
Avšak, když slza po tváři zteče,
milenci nadobro zkříží své meče...
Ublížené city k vraždě donutí,
a lásku v srdci nadobro zahubí.
Tak končí ta nejhoroucnější z lásek,
na parte vystavit jí snad jen černej pásek.
Ticho...
Už jen ticho zní krajinou u potoka...
Ticho...
Přečteno 462x
Tipy 10
Poslední tipující: Vlk v rouše, Sýkorka07, Isquieasuus, Anastacia-Jane, Ta Ďifná
Komentáře (3)
Komentujících (3)