Bez Tebe
Anotace: Neshody lásky a rozumu,vedou tělo do říše stínu!!!
Utápím se v smutku a bolesti,ale neřeš nic- jsou to pouze mé starosti. Každý okamžik prahnu po tom,vedle sebe Tě mít. Umírám žalem bez Tebe! Prosím lásko,vrať mě zpátky do nebe. Nový den mi lásku vzal,nevím,zda to plánoval? Přemýšlým zatím co Ty spíš,slzy strachu nevidíš. Nelze zvládat další den,bez Tebe sama jsem. Nikdy o lásku nežebrej!,ne to se nedělá. Věř mi,když skončí,tak ji nechytíš,ani kdybys pro ni umřela!
Přečteno 526x
Tipy 5
Poslední tipující: lalaa, jesterka, Soledad, urcite.me.neznas
Komentáře (0)