Rozpustím se
Vydýchal jsem květům vůni,
ukrad řekám stříbro z vln,
Tebe pln do novoluní
překročím přes bludný drn.
Vysuším si z deště vláhu,
sejmu teplo paprskům,
z dlaní dům na dvacet sáhů,
lože vstříc Tvým pohledům.
Strhnu modrou stuhu z nebe,
svléknu noci hvězdný pléd,
horký ret na kůži zebe,
v polibcích když praská led.
Přetnu tepny chlípné touze,
ucpu chřtány mamonu,
utonu, až láska z nouze,
rozpustí se ve vinu
a ze snů, ač neodsouzen,
rozpustím se ve vínu.
Přečteno 578x
Tipy 22
Poslední tipující: kavec, Milásek, Tanzania, Jiparo, Mbonita, Kapka, enigman, Dota Slunská, Tacca, ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)