divadelní
Snad z tý noci
ještě něco zbylo
kromě tvých vlasů
na peřině
přez okno v brázdách polí bílo
a trochu vůně v záclonách
..po tom víně
A obrys v prostěradle
ještě z něj teplo sálá
v hvězdách jak v světlech na divadle
tu noc jsi v hlavní roli hrála
za luny lesku bez potlesku
sténal jsem jak ti co tonou
pak utonul jsem za oponou
v náručí slasti tvého příště
za zvuku fanfár z orchestřiště.
Přečteno 273x
Tipy 13
Poslední tipující: ziriant, NikitaNikaT., Kristine Clary-Aldringen, Kapka, Rbb, raďo, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)