z Rabí láska
V časech jeho nedostatku
na svatou Annu k ránu
z tvýho čela jinovatku
snídám jako manu
Až budeme v pánu
bůhví co pak příjde
v černých hadrech
za tu bránu
...ale láska zbyde.
Bude jen tak poletovat
mezi létem babím
od Budětic k Rabí
V čase síly slunce svitu
kdy v klekání se rožní
díky bože se mnou jsi tu
myslím tebe! aspoň do žní!
Přečteno 296x
Tipy 14
Poslední tipující: ziriant, Zpátky, NikitaNikaT., Mario de Janiero, Mbonita, Rbb, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)