...obepíná sloupy hal
díky za připomenutí kalendáře, už je nový měsíc, díky ;)
02.05.2009 01:17:00 | blue
i lhaní může být kolikrát něžný a krásný. Záleží na tom kdo ti lže.
30.04.2009 13:44:00 | René Vulkán
Krásné přehánění,
že nad tebe není,
že jseš nejlepší,
ta známá písnička,
co rozzáří ti líčka,
pak řekne ti,
že neví co by,
a tobě nastanou
těžké doby.
Zahoď ideje,
přítomnost tady je,
a co zůstane?
Jen trocha naděje.
A v duši kurděje.
29.04.2009 02:47:00 | Zasr. romantik