Anotace: možná trošku předbíhám, ale co když to tak bude...
to i ztráty jsou dobrý, když pak zjistíš, že bylo vlastně dobře, že se to stalo..ale jen za nějaký čas si to může člověk uvědomit..takže nesmutni..máš přeci nás! :)
07.05.2009 13:57:00 | Agniezka
Žij tím,co je teď,nepředbíhej,ju!Všechno může být uplně jinak...
03.05.2009 22:44:00 | kleopatra.sedma
Je to smutné, když se láska dvou ve vztahu ubírá každý jiným směrem a jeden druhému "utíká", to určitě nebude dobré znamení...
30.04.2009 12:25:00 | losscar
ty ruže za to nemouhou
když sotva stojím na nohou
se svou malou samotou
slova v basni zustanou
jsou nadějí jedínou
zalknuté svobodou
30.04.2009 06:51:00 | Radek.oslov.Šafárik
Svělé, dobře zpracované, myšlenkové, upřímné... hm, kdo ví, co bude a nebude.
29.04.2009 14:12:00 | NikitaNikaT.