Anotace: Věnováno mé milé…
Vltava, Vltava. Ech. Já nevím, proč to čtu, za prvé se tím montuju do cizích osobních věcí a za druhé se mi chce brečet. Ještě že to nikdo nechápe. Je to sice moje věc, ale jen tak ledabyle ji neříct by mě třeba mohlo udusit nebo něco na ten způsob. Vltava. Chm. To je jedno. To chápe zase jenom Vltava. Těch Vltav asi bude víc než jedna. Ládydá. Můžete si střihnout, kdo mě zastřelí.
18.05.2009 15:03:00 | Já Esther Ruth
Krásná...
nejvíc tohle:
Máš plno kladů, tajů, krás,
leč neumíš zastavit čas.
01.05.2009 19:01:00 | Sýkorka07
A to jsi nepoznala, komu patří? No dovol, já se kvůli Tobě píšu s básní…
29.04.2009 15:39:00 | Já a kaštanově hnědá roura od kamen
Ach jo, proc tvé básne musí být tak divné? Ale ne, je hezká, to neríkám, ale cítím v nich neco, co nepochopím, neco kouzelného, asi nepochopís, co myslím.(-: Ale pekná básnicka, tomu devceti, kterému patrí, urcite udelá radost, jen ta dál a ahoj v pet v knihovne (doufám, ze jsi nezapomnel).
29.04.2009 15:36:00 | Zelená okurka